Ds. P. J. Visser

Nieuws

27 januari 2020 door Jeffrey Schipper

Maranathakerk Rotterdam beroept ds. P. J. Visser als opvolger van ds. M. M. van Campen

De Maranathakerk in Rotterdam-Zuid gaat een beroep uitbrengen op ds. P. J. Visser. De predikant kan in de havenstad aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Goes vertrokken ds. M. M. van Campen. Visser is sinds 2010 actief in de protestantse Noorderkerk in Amsterdam.

De hervormde gemeente in Lelystad verwelkomt binnenkort een nieuwe predikant. Ds. C. H. Hogendoorn heeft het beroep uit Flevoland aanvaard en neemt binnenkort afscheid van Katwijk aan Zee. De gemeente was sinds 2018 vacant in verband met het vertrek van ds. W. J. Westland naar Giessendam-Neder-Hardinxveld.

Ds. H. I. Methorst denkt de komende periode na over een mogelijk vertrek uit Nieuwerkerk aan den IJssel. De hervormde predikant heeft een beroep van de Eben-Haëzerkerk in Apeldoorn ontvangen. In de Gelderse plaats zoekt men een dominee omdat ds. B. Jongeneel vorig jaar naar Lunteren vertrok.

Ds. mw. E. J. Wisselink, momeneel woonachtig in Amsterdam, gaat verhuizen. Zij gaat in de protestantse gemeente te Dedemsvaart aan de slag. Vertrekt ook ds. J. W. Leurgans naar een nieuwe gemeente? Dat vraagt de Immanuelkerk (PKN) in Ermelo zich af. De kerkelijke gemeente doet een beroep op deze predikant.

De hervormde gemeente in Oldebroek (wijk 1) heeft een beroep uitgebracht op ds. J. W. Hooydonk. De predikant uit Kockengen zou daar ds. D. W. J. Kok (Stolwijk) kunnen opvolgen. Ds. E. de Mots denkt de komende tijd na over een mogelijk vertrek Rijssen. Hij ontving een beroep uit Ridderkerk (Drievliet-Oostendam).

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
CIP.nl crowdfundt voor De Hoop. Al 99 procent van het bedrag is opgehaald. Draag je bij?