Toby Mac en zoon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 januari 2020 door Jeffrey Schipper

Zoon van Toby Mac stierf door overdosis drugs

Vorig jaar werd de christelijke wereld opgeschrikt door de plotselinge dood van Truett Foster McKeehan, de 21-jarige zoon van Toby Mac. EO BEAM bericht dat de doodsoorzaak inmiddels duidelijk is: een onopzettelijke overdosis aan fentanyl en amfetamine.

Fentanyl is een sterke pijnstiller, die nog sterker werkt dan morfine. Hiernaast werden er sporen van amfetamine in Truetts bloed aangetroffen, dit is een andere benaming voor de drug speed. Truett overleed op 23 oktober 2019.

Zijn vader deelde na Truetts dood een emotioneel bericht op zijn Facebookpagina. In het laatste berichtje dat TobyMac naar zijn zoon stuurde, liet hij weten dat hij enorm trots is op zijn zoon en dat zijn eerste show als artiest geweldig was. McKehaan reageerde: "Ik houd van je, pa. Heel erg bedankt. Je hebt altijd in mij geloofd waardoor ik me een superheld voel."

"McKeehan had altijd al een zwakke plek in zijn hart voor God", aldus Toby Mac. "De Bijbel bracht hem in beweging, al was hij geen standaard christen. Maar ik heb liever een gelovige die ervoor vecht om zijn geloof te behouden. Ik heb liever een geboken man die iedere keer opnieuw erachter komt dat hij een Verlosser nodig heeft. Dat is wie Truett was en hoe we hem moeten herinneren."

Naar aanleiding van het overlijden van zijn zoon bracht Toby Mac onlangs onderstaand lied uit:

Foto boven: CNN

Reacties

T
Vreselijk voor wie een kind verliest. Nog erger wanneer het met drugs te maken heeft. De acceptatie van drugs is niet goed te praten. Ieder weet dat wie drugs gebruikt zich in de iligaliteit begeeft. Daarmee houd je een heel crimineel circuit in stand. De ellende die dat brengt, dat weet iedereen. Waarom schaamt men zich daar niet voor?Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!