mike pence
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 januari 2020 door Patrick Simons

Mike Pence aanwezig bij preek tegen homohuwelijk: "Demonische geest zorgt dat een man zich aangetrokken voelt tot een man"

In de Holy City Church of God in Christ preekte bisschop Jerry Wayne Taylor afgelopen zondag over het traditionele huwelijk. Daarbij haalde hij fel uit naar het homohuwelijk. Ook vice-president Mike Pence was in de pinkergemeente in Memphis aanwezig. Hij sprak voorafgaande aan de preek de kerkgangers toe.

“We hebben als volwassenen de taak om jonge mannen en vrouwen te motiveren met elkaar te trouwen”, stelde Pence. “Het is een duivelse geest die een vrouw aanzet om een relatie met een andere vrouw te hebben. Een demonische geest zorgt ervoor dat een man zich aangetrokken voelt tot een andere man. Zo heeft God ons niet gemaakt.” Hij voegde daar nog aan toe dat het onze taak is om duidelijk te zijn in hoe de duivel werkt.

In het begin van de dienst nam ook bisschop Vincent Matthews het woord. Hij sprak over de vice-president en noemde hem zelfs “één van de meest vervolgde christenen in heel Amerika”. Dat komt volgens de bisschop omdat Pence in de Bijbel gelooft. De vice-president ligt in de Verenigde Staten al een hele week behoorlijk onder vuur omdat hij aanwezig was bij de dienst. 

Reacties

Goed dat hij daar aanwezig is.

Moedig én duidelijk stelling nemend.
Ook al zal iemand het misschien anders onder woorden willen brengen, homofilie is een door God niet bedoelde gebrokenheid die niet bij de mens hoort. Als christenen moeten en mogen wij ons aan Gods scheppingsorde vasthouden en ons niet door de tijdgeest ervan laten afhouden.
.. anders onder woorden willen brengen dan Mike Pence, ….

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.