trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 januari 2020 door Patrick Simons

Trump neemt als eerste Amerikaanse president ooit deel aan Mars voor het Leven

Als eerste Amerikaanse president ooit zal Donald Trump vanmiddag deelnemen aan de Mars voor het Leven in Washington. De president laat daarmee nogmaals zien achter de pro-life beweging te staan. Vorig jaar nam hij nog niet deel.

Wel liet Trump vorig jaar in een speciaal opgenomen videoboodschap aan de deelnemers weten dat elk menselijk leven van betekenis is. “In de ogen van een pasgeboren kind zien we in de ziel en de schoonheid van het lichaam de majesteit van Gods schepping”, zei hij destijds. Ook beloofde hij destijds de pro-life beweging te helpen waar hij kon. Dat deed hij ook daadwerkelijk. Sinds Trump president is van de Verenigde Staten, is de subsidie voor abortusklinieken bijvoorbeeld achteruitgegaan. Ook benoemde hij pro-liferechters.

Ook vice-president Mike Pence zal aanwezig zijn, al is dat zeker geen unicum. Pence is bekend vanwege zijn conservatieve standpunten en is een fervent aanhanger van de pro-lifebeweging. Hij loopt al jaren mee met de Mars. Het evenement wordt dit jaar al voor de 47e keer georganiseerd.

Reacties

C
Dat is fantastisch om te horen, dat God hem mag beschermen!!
g
Laten we ons beeld over president Trump niet baseren op de Nederlandse media, maar op de daden die we (ook) zien. Zoals bovenstaande bericht en zijn positieve houding naar Israël. Trump verdient ook ons gebed.
Goed signaal. Voor het leven, dat al leven is vanaf de conceptie.

Of Trump zich er geliefd mee maakt is de vraag, helaas. Maar waar hij voor staat is duidelijk.
Toon meer reacties (6)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Download hier al onze gratis e-books + achtergronden!