west
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 januari 2020 door Patrick Simons

Kanye West getuigt tijdens jeugdevent, honderden jongeren geven leven aan Jezus

Tijdens een grote jeugdconferentie in de Verenigde Staten hebben honderden jongeren hun leven Christus gegeven nadat Kanye West op indrukwekkende wijze vertelde hoe Jezus zijn leven radicaal veranderde. Dat meldt Christian Post.

Er waren ruim 12.000 jongeren bij de bijeenkomst aanwezig waar Kanye West met zijn Sunday Service koor optrad. Hij vertelde hoe hij zelf veranderde. “Ik geloof dat Jezus voor mijn zonde stierf”, aldus de rapper. “Er was een tijd waarin de duivel mij in zijn bezit had.” Tijdens de bijeenkomst werd er gezongen en gesproken door verschillende gasten. Onder meer de pastor van West, Adam Tyson nam het woord. Hij preekte over de verloren zoon en riep de jongeren op om naar voren te komen en hun leven aan Christus te geven. Honderden aanwezigen gaven gehoor aan die oproep.

Ook spreker Scott Dawnson was aanwezig. Hij had het onder meer over de mensen die sceptisch reageren op de bekering van Kanye West. “Jullie moeten de kracht van Christus begrijpen waardoor mensen volledig kunnen veranderen. Iedereen die het Nieuwe Testament leest begrijpt de kracht van Jezus.” Dawnson refereerde daarbij onder andere aan de bekering van Paulus, die letterlijk van zijn paard werd geworpen nadat Jezus aan hem verscheen.

Reacties

J
Dit is toch geweldig. Waarschijnlijk zijn negatieve christenen jaloers hoe God door hem heen werkt. Wees blij dat zoveel jongeren tot geloof komen.
M
Grappig. We kijken op naar Paulus maar als het nu gebeurt kijken we raar op. Ook ik ben/was schuldig hieraan. Als God het bij Paulus kan, waarom niet bij Kanye West? Zijn vrucht zal het bewijs zijn.
Dit vind ik echt heel gaaf! God werkt echt mooi door Kanye heen! Ik gun hem dat hij nog veel mag groeien in Christus en kijk uit wat God nog meer met hem en door hem heen gaat doen ????

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!