peste
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

23 januari 2020 door Patrick Simons

Joëlle werd gepest: "God kan pas op mij bouwen als ik alles uit het verleden achter mij laat"

Wanneer je gepest wordt, kan dat ontzettend veel invloed hebben op de rest van je leven. Joëlle had er lang last van, maar slaagde er uiteindelijk in om rust te vinden. Dankzij God. Ze doet haar verhaal bij Move.Community.

“Ik ben vroeger als kind erg gepest”, vertelt Joëlle. “Ik wilde eigenlijk alleen maar weg. Gewoon school achterlaten en het liefst naar de andere kant van de wereld.” Lange tijd draagt ze dan ook de pijn en de wonden van het pesten met zich mee. Maar als Joëlle met Light for Nations een reis naar Israël gaat, verandert er iets. “Een jongen vroeg me: waarom ben je hier eigenlijk? Ik antwoordde dat ik mezelf terug wilde vinden, ik was mezelf namelijk een beetje verloren.”

Vervolgens krijgt Joëlle een ervaring wanneer iemand tijdens die reis een preek houdt. “Ik kreeg het gevoel dat ik alles uit mijn verleden achter mij moest laten. Dan pas kan God namelijk op mij bouwen. Het is zo gek dat ik nu gewoon kan leven zonder verdriet of boosheid te hebben over mijn verleden. Ik heb er ook rust over omdat ik weet dat God een supergroot plan voor mij heeft.”

De vrouw op de foto is niet Joëlle

Reacties

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.