tiggelaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 januari 2020 door Evangelisch College

Gratis studiedag voor kerkleiders met Ben Tiggelaar

Op zaterdag 8 februari 2020 organiseert het Evangelisch College in Almere een gratis praktijkgerichte studiedag voor kerkleiders, met Ben Tiggelaar als spreker. Het thema van deze dag is ‘Verandertrajecten in de gemeente’.

Inhoud
Het Evangelisch College organiseert jaarlijks een aantal inspirerende praktijkgerichte studiedagen voor kerkleiders, waaronder de studiedag op 8 februari met Ben Tiggelaar. De studiedagen zijn bedoeld om leiders in de kerk (denk aan predikanten, voorgangers, oudsten, kerkenraadsleden en andere leidinggevenden) toe te rusten voor hun taak in de lokale gemeente.

Binnen de lokale gemeente vinden vele veranderingen plaats, zowel van binnenuit als van buitenaf. Tijdens de studiedag op 8 februari draait het om de vraag hoe leiders in de gemeente met veranderingen om kunnen gaan, niet alleen reactief maar ook proactief.

Dr. Ben Tiggelaar is deskundige op het gebied van leiderschap, verandering en gedrag. Hij doceert aanverschillende business-schools en schrijft onder meer wekelijks een column over werk en management in NRC. Ben zal, als gedragswetenschapper én christen, tijdens deze studiedag handvatten geven waarmee gewenste veranderingen in de kerkelijke gemeente gestuurd en geborgd kunnen worden.

Klik hier voor meer informatie!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!