kanye
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 januari 2020 door Patrick Simons

Kanye West wil ook in Afrika en Europa evangeliseren met zijn Sunday Service

Kayne West heeft grootse plannen met zijn Sunday Service. In 2019 groeiden de zondagse diensten die hij organiseerde uit tot een enorme happening. De diensten, waarbij gospelmuziek centraal staat, zijn waanzinnig populair en verspreid over heel Noord-Amerika. Maar West heeft nog veel grotere plannen. Volgens TMZ wil hij namelijk uitbreiden naar Afrika en Europa.

Hij werd wereldberoemd als rapper, maar reguliere concerten en albums zijn inmiddels verleden tijd. Dat melden verschillende bronnen aan TMZ. Hij wil niet langer seculiere muziek uitbrengen en hij wil ook niet meer met die muziek optreden. Het gaat West volgens deze bronnen alleen nog maar om het verspreiden van Gods Woord en dat door middel van zijn inmiddels beroemde Sunday Service. Hij is dan ook concrete plannen aan het maken om met deze beweging naar Afrika en Europa te gaan.

Ondertussen is hij ook bezig met een nieuw gospelalbum, terwijl zijn vorige album nog maar net uit is. Vlak voor Kerst lanceerde hij samen met zijn gospelkoor namelijk het album ‘Jesus is born’. Ook gaat hij, samen met prediker Joel Osteen, een megatour maken door de Verenigde Staten. Hoe de Sunda Service er in Afrika en Europa uitgaat zien en waar het precies plaats gaat vinden, is nog niet bekend.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.