Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

08 januari 2020 door New Faith Network

Terugkijken: christelijke oudejaarsconference van Jacob Spoelstra

Wat is nou een betere manier om het decennium af te sluiten dan met een lach? Tijdens zijn oudejaarsconference blikt Jacob Spoelstra terug op het afgelopen jaar in de Veluvine in Nunspeet van 6 december. Natuurlijk doet hij dit op zijn eigen nuchtere, hilarische manier. Onderwerpen zoals het afbranden van de Notre Dame, boerenprotesten, darten, het gezin Ruinerwold, alles komt aan bod. Vol enthousiasme is de conference al ontvangen, en jij kunt hem nu ook bekijken op New Faith Network!

New Faith Network is een rijk gevuld christelijk videoplatform met de beste films, overdenkingen en (eigen) series. Een veilige omgeving voor het hele gezin. Overal en altijd beschikbaar op alle apparaten.

Jacob Spoelstra
Als je de afgelopen jaren een oudejaarsconference op de televisie hebt gezien, is de kans zeer aanwezig dat je hebt gelachen om een grap van Jacob Spoelstra. Deze van oorsprong Friese comedian schrijft namelijk naast zijn eigen shows ook voor meerdere cabaretiers en televisieprogramma’s. Hoog tijd dat hij zijn eigen eindejaarsconference houdt dus!

Wat niet veel mensen weten, maar wat Jacob vertelde tijdens een interview met Tim van Wijngaarden voor New Faith Network, is dat Jacob af en toe voorgaat in kerken. Ook is hij al jarenlang gelukkig gelukkig getrouwd en heeft hij twee dochters. Toch zul je zijn dochters niet vaak tegenkomen bij zijn voorstellingen: “Kinderen interesseert het toch niks wat hun papa doet joh”.

New Faith Network
Een videoplatform met honderden films die christelijke normen en waarden hebben, waar je niet bang hoeft te zijn dat er gescholden wordt, of dat er met magie gespeeld wordt. Dat is waar New Faith Network voor staat. Van gezellige familiefilms tot inspirerende drama’s, er is voor iedereen genoeg keuze. En het allerbeste: de eerste 14 dagen zijn nu helemaal gratis! Dan kun je dus na de oudejaarsconference bijvoorbeeld meteen beginnen met de ontzettend mooie christelijke film ‘I Can Only Imagine’, of met je kinderen van de christelijke animatieserie over de geheim agent Ryan Defrates genieten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.