klaas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 januari 2020 door Wild FM

Klaas van Denderen was drugsverslaafd: "Velen zeiden tegen mij: je komt er nooit meer uit"

In een speciaal opgenomen Nieuwjaar video voor Wild FM staat Klaas van Denderen op een plek waar hij vroeger als drugsverslaafde rondliep. Velen dachten dat hij daar nooit meer uit zou komen, maar hij vertelt dat het hem wel lukte, dankzij Jezus Christus.

“Het was deze stad ik waar zoveel ellende meemaakte als drugsverslaafde”, begint Klaas zijn verhaal voor de camera. “Tot in 1987. Totdat ik uit begon te roepen naar Jezus Christus. En in de Bijbel staat dat wat bij de mensen niet kan, dat kan bij God. Dat heb ik ontdekt.  Velen zeiden tegen mij: je komt er nooit meer uit. Maar God heeft mij eruit gehaald.”

Error: could not load events

“Mijn wens is dat je hetzelfde gaat ontdekken als wij. Misschien heb je problemen met je kinderen, misschien heb je problemen in je huwelijk, heb je financiële problemen of ben je ziek. Misschien zie je het hele leven totaal niet meer zitten, zoals wij in de jaren 80. Totdat we het uitriepen naar de God die de Bijbel schreef. En nogmaals: in die Bijbel schrijft Hij: ‘Wat onmogelijk is bij mensen, is mogelijk bij God.’ Wij hebben dat ontdekt en dat gunnen we jou ook.”

“We staan hier in de Jordaan”, vervolgt Van Denderen. “Dat was de laatste hindernis die het volk van God moest nemen voordat ze het beloofde land introkken. Wij geloven voor velen die luisteren en kijken dat 2020 het jaar wordt van jouw beloofde land. Dat jij gaat zien wat voor leven God voor jou heeft bedoeld. Een leven van vrede, een leven van vreugde, een leven waarin alles mogelijk is, een leven waar de dingen op hun plek beginnen te vallen. Hoe moeilijk 2019 en al die jaren misschien daarvoor ook zijn geweest.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.