Bischop Sydney
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 januari 2020 door Patrick Goede

Aartsbisschop Sydney roept wereld op tot gebed na verwoestende branden Australië

Nu de branden in Australië maar om zich heen blijven slaan en uitbreiden heeft de aartsbisschop van Sydney iedereen opgeroepen om te bidden. Duizenden mensen zijn op de vlucht voor de brandhaarden die een hoogte bereiken van soms wel 70 meter.  

Er stierven al tientallen mensen en vooral veel dieren zijn omgekomen. In een brief aan kerken roept dr. Glenn Davies op om de komende maand blijvend te bidden voor de slachtoffers van de brand. "Onze diensten in januari geven ons de gelegenheid om te bidden voor stromen van Gods genade en natuurlijk regen", zegt de aartsbisschop volgens Christian Today.

In het gebed dat de aartsbisschop van zijn brief vergezeld laat gaan, bidt hij: "Onze harten schreeuwen het uit voor de mensen die dierbaren zijn verloren of die hun bezittingen kwijt zijn als gevolg van de verzengende vuren. Vader, we bidden dat U, in Uw genade, de beschadigende impact van deze natuurverschijnselen aan banden legt, bescherm het menselijk leven. Bescherm ook alle vrijwilligers en brandweerlieden, die zo onbaatzuchtig de brand bestrijden."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events