Biebers
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 januari 2020 door Patrick Goede

Justin Bieber vertelt fans dat "God een plan heeft met een ieder van hen" en onthult trailer docuserie

Justin Bieber nam lang de tijd om te pauzeren en even te stoppen met zijn wereldtournees. Hij gebruikte die tijd om te trouwen met model en medegelovige Hailey Baldwin. Ook vond hij rust en vrede in zijn geloof in God. "Als mens gaan we door zoveel bergen en dalen, er zijn zoveel seizoenen in dit leven. Soms willen we opgeven", zegt Bieber in de trailer van de tiendelige docuserie die binnenkort verschijnt op Youtube.

De docuserie verschijnt op 27 januari en zal dan iedere maandag en woensdag online komen. "Ik hoop dat veel mensen deze serie zullen zien en bemoedigd zullen raken om hun problemen te overwinnen. God heeft grote plannen met een ieder van jullie", zegt Justin op zijn Instagram account.

Ook de manager van Justin Bieber, Scooter Braun, is blij met de ontwikkeling van Justin Bierber: "Niemand is in de geschiedenis van de mensheid zo opgegroeid als hij. Hij heeft de tijd genomen om volwassen te worden, te trouwen en hij is er klaar voor om zich weer te uiten door zijn muziek heen." De trailer bevat materiaal van Justin Biebers bruiloft en studiosessie van zijn eerste album in vier jaar tijd. 

Reacties

"Niemand is in de geschiedenis van de mensheid zo opgegroeid als hij".Het zegt eigenlijk alles al.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.