Vlag nigeria
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 januari 2020 door Jeffrey Schipper

Radicale moslims onthoofden christelijke bruid voorafgaand aan bruiloftsfeest

Een christelijke bruid is voorafgaand aan haar bruiloftsfeest op brute wijze vermoord door terroristen van Boko Haram, bevestigt een katholiek bisdom vanuit Nigeria.

De bruiloft van Martha Bulus stond gepland op oudjaarsavond. "Op weg naar haar buitenhuis is ze onthoofd, vermoedelijk door extremisten van Boko Haram", schrijft pater Francis Arinse.

Error: could not load events

De moordaanslag vond plaats op de dag waarop ook 11 christelijke hulpverleners zijn gedood. Het zou gaan om mannen die de afgelopen weken in de deelstaat Borno gevangen zijn genomen. Islamitische Staat (IS) publiceerde de gruwelijke video nadat de terreurgroep verklaarde wraak te willen nemen voor de dood van zijn leider Baghdadi en een van zijn naaste medewerkers.

Lees ook: Kerstterreur in Nigeria: 15 christenen gedood.

Reacties

T
Onvoorstelbaar wreed! Wat zal er in die arme bijna bruid zijn omgegaan! Vreselijk. En ook vreselijk voor haar bijna bruidegom. Die man heeft gebed en indien mogelijk steun nodig.
T
Allah van de islam kent de Tora niet, kent de tien geboden niet. Allah is hoogverheven ongenaakbaar en zonder liefde. Het gebod: God lief hebben en je naaste als je zelf - dat is moslims onbekend.

Als een Geestelijke Drug voor jihadisten is het reciteren van Koranverzen. Dan door kwade macht gedrogeerd komen zij tot meedogenloze moord van bruid roepend "Allah akbar" . zie ook bijbel.startkabel.nl/forum/?id=5190
(vervolg)Zij, de vijanden vielen op de grond daar in Getsemané. Hij had hen allen met één blik uit zijn ogen kunnen doden . Maar Hij deed het niet Waarom niet. Omdat zijn hart een en al liefde was voor een verloren mensheid. Zo de Islam draagt de vrucht van de dood. Jezus draagt de vrucht van Leven. Zo de wortel, zo de bomen. Laat je nooit (on)wijs maken dat er geen verschil is tussen beiden.

Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen