Iris Artslyz
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

23 december 2019 door Geerten van Breugel

Iris Artslyz wil met haar muziek bemoedigen: "Mensen mogen zich gezien en waardevol voelen"

Met haar gospelmuziek wil ze "een positief geluid de wereld inbrengen" en "anderen bemoedigen". Iris Zijlstra, artiestennaam Iris Artslyz, is een gepassioneerde singer-songwriter en wil Gods liefde overbrengen. Door een crowdfund op te starten hoopt ze binnenkort een EP uit te kunnen brengen. "Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich gezien en waardevol voelen!"

Zijlstra vertelt dat ze vroeger erg gepest werd en dat ze haar hele leven vocht om te mogen zijn wie ze is. "Zowel op de basisschool, het voortgezet onderwijs en zelfs tijdens mijn beroepsopleiding werd ik gepest. "Er wordt dan constant een aanval gedaan op de persoon wie je daadwerkelijk bent. Vorig jaar kwam er na een heftige periode een vechtlust naar boven die ongekend is. Sindsdien ben ik enorm aan het knokken geweest om mezelf te ontwikkelen, talenten naar boven te halen die al vanaf het begin in mij hebben gezeten en te gaan staan in de wetenschap dat ik mag zijn wie ik ben, precies zo het bedoeld is.

Mijn doel is om begin volgend jaar mijn eerste EP (klein album met 5-7 nummers) uit te brengen en daarom ben ik vorige week gestart met een crowdfunding actie om het hele traject te financieren. Voor ieder bedrag dat wordt gedoneerd wordt een tegenprestatie geleverd."

Zijlstra zong live bij Omrop Fryslan twee nummers, kijk mee!

Draag bij aan de crowdfund van Iris!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events