Kees van der Staaij
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 december 2019 door Jeffrey Schipper

Kerstboodschap Kees van der Staaij: "Gods beloften zijn heerlijk vervuld in Jezus Christus"

"'Stille nacht, heilige nacht' is zo'n kerstlied waar treffend de kern van het Kerstevangelie in wordt getekend. Tegen die donkere achtergrond van verlorenheid en schuld schitteren heil en vrede des te meer," aldus SGP-leider Kees van der Staaij in zijn kerst- en eindejaarsgroet.

Van der Staaij wijst in zijn boodschap op zorgelijke ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Hij brengt onder andere het leed van vervolgde christenen en Nederlandse boeren ter sprake. Hij sluit zijn boodschap hoopvol af. "Gods beloften zijn heerlijk vervuld in Jezus Christus. Hij is de Heilaanbrenger, de Heiland, de Vredevorst. Hij geeft vrede en vreugde in het hart voor verloren mensen. Dat is het wonder van Kerst.

Reacties

Broeder Kees heeft helemaal gelijk. Er is dan ook geen rijkere, betere, hoopvoller boodschap dan die Jezus bracht. Daarom hebben christenen Hem lief. En wie Jezus lief heeft is een bovenmate gelukkig mens. En is overwinnaar over de zonden en heeft eeuwig leven. Want dan sta je 'in een goed blaadje' bij God. Tenminste als ik Openbaringen 3 vers 5 mag geloven. En dat mag ik gelukkig.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.