trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 december 2019 door Patrick Simons

Invloedrijk tijdschrift van evangelicals: Trump moet afgezet worden

Een opvallende oproep in het Amerikaanse tijdschrift Christianity Today. In een commentaar in het christelijke blad wordt namelijk gezegd dat president Donald Trump op moet stappen. Het tijdschrift heeft veel evangelicals als lezer.

Dat is opvallend omdat het overgrote merendeel van de evangelicals pal achter Trump staat. Dat was in ieder geval bij de laatste verkiezingen het geval toen ruim 80% op hem stemde. De oproep komt nadat eerder deze week voor een impeachment werd gestemd door het Huis van Afgevaardigden. Trump zal nu volgend jaar terecht moeten staan in de Senaat, al is de verwachting dat het niet tot daadwerkelijke afzetting zal komen.

Volgens het commentaar in het tijdschrift is de president schuldig aan machtsmisbruik om op die wijze een politieke rivaal een gevoelige slag toe te dienen. Men vindt dit immoreel en tevens een schending van de grondwet. Christianity Today werd ooit opgericht door de vorig jaar overleden Billy Graham. Zijn zoon Franklin is een fanatieke aanhanger van Trump.

Reacties

K
Zoals alle eeuwen door gebruikt God kromme stokken om rechte slagen te slaan.

Trump wordt door Hem gebruit! Zet maar op een rij:Wie verhuisde de abbassade naar Jeruzalem?

Wie verklaarde Judea en Samria als gebied van Isreel (zoals God al had belaald na de tocht door de woestijn)?Wie stopt de samenwerking met Israel-vijandige staten?

Wie stopt de betalingen aan Israels tegenstanders, die dat geld gegebruiken om terroristen te belonen?

Hoe deze man ook overkomt, hij doet wat hij belooft. Menig mens, ook Christenen, zouden daar een
K
Menigmens, maar ook Christenen, zouden daar een voorbeeld aan kunnen nemen!
J
Dit is geen christelijk evangelies blad. Als je Trump afgezet wilt zien worden dan sta je aan de kant van de satan en ben je geen echte christen. Dit blad en al de christenen die die tegen Trump zijn vechten tegen God en zijn tegen God, en dat is de waarheid. Niemand is perfect ,maar God heeft Trump aangesteld en God werkt door Trump heen en God werkt aan herstel in Amerika en als je het hier niet mee eens bent moet je, je bekeren of misschien een echte keus maken voor Jezus.
Toon meer reacties (7)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events