Ladiesnight
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 december 2019 door Jeffrey Schipper

Ladiesnight bij De Hoop met Marije van den Berg en Elise Mannah

Op donderdagavond 30 januari is er een Ladiesnight bij De Hoop in Dordrecht met schrijver en spreker Marije van den Berg en zangeres Elise Mannah. Vanaf 19:00 uur staat koffie, thee en wat lekkers klaar. Ook is er de mogelijkheid om te shoppen bij leuke kraampjes. Marije van den Berg spreekt over het thema ‘I’ll carry you!’.

De avond begint om 19.30 uuur met het optreden van Elise Mannah. Daarna is het woord aan Marije van den Berg. Marije vertelt: "'Ik ZAL je dragen' is zo’n prachtige belofte van God. Of er nu momenten zijn dat ik vol in het leven sta en alles me toelacht, of dat het leven me zwaar valt en ik niet de kracht heb om door te gaan. In beide uitersten belooft God dat Hij met ons is, alle dagen tot aan de voleinding van de wereld. Tijdens de Ladiesnight zullen we over dit mooie thema nadenken.”

Tijdens de avond doet ook een oud-cliënte van De Hoop haar indringende verhaal. Om 22:00 sluiten we af, maar daarna is er nog volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een sapje na te genieten en de kraampjes te bezoeken.

De kosten voor deze avond bedragen € 10,- (inclusief koffie, thee & wat lekkers én na afloop een hapje en een sapje). Aanmelden kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/ladiesnight. Voor vragen of hulp bij het bestellen van een kaartje: neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert wandeltochten en ladiesruns waarbij de deelneemsters zich laten sponsoren. Zo wordt zorg gedragen voor de mensen die hulp krijgen bij hun gevecht tegen psychische en/of verslavingsproblemen bij De Hoop. Ook wordt zo opvang mogelijk gemaakt van vrouwen die uit de prostitutie stappen en een nieuw leven opstarten bij Terwille. Het nieuwe seizoen wordt ieder jaar afgetrapt met een Ladiesnight.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events