Barry Loudermilk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 december 2019 door Geerten van Breugel

Republikein noemt proces Trump nog oneerlijker dan proces van Jezus: "Hij kon aanklagers in ogen kijken"

In het debat om de impeachmentprocedure van president Trump, zei Republikein Barry Loudermilk dat Jezus nog een beter proces kreeg dan Trump. "Toen Jezus vals beschuldigd werd door Pilatus, gaf hij Jezus de mogelijkheid zijn aanklagers in de ogen te kijken. Hij kreeg meer rechten dan de Democraten aan Trump gaven."

Loudermilk heeft het hierbij over een klokkenluider die niet is geïdentificeerd, maar Trump wel aanklaagt in het proces over zijn deals met de Oekraïense overheid. De klokkenluider legde bloot hoe Trump 'voor-wat-hoort-wat' toepaste in de politiek en hierdoor mogelijk zijn macht misbruikte. Trump werkt niet mee in het proces en laat zijn medewerkers en partijgenoten dat ook niet doen.

Reacties

Het is en blijft een zeer kromme vergelijking; Jezus en Donald. Als vergelijking met het scenario in de dagen dat Jezus op aarde was: Jezus was als een man uit het gewone volk met geen enkele wereldse macht en deed louter wat goed was; door God geleid.

Donald is als de keizer; handelend naar eigen inzicht. In die tijd betekende een impeachmentprocedure, dat of de keizer het loodje legde of degenen die hem wilden wippen. Meestal waren de laatsten het haasje. Gelukkig is er in de VS een wet die een incompetent president de laan uit kan sturen.
Het is zeker mooi dat zo'n wet er is in de USA, alleen hebben de Democraten die wet niet op een eerlijke en integere manier gebruikt, ik ben zelfs van mening dat hun beroep op die wet ongerechtvaardigd en vals is. Ik had nooit gedacht dat ze voor afzetting zouden durven stemmen, nu nog afwachten of ze republikeinse senatoren in hun zak blijken te hebben. Zou de senaat ook voor afzetting stemmen, dan vrees ik voor een burgeroorlog.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events