Groot Nieuws Radio
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 december 2019 door Groot Nieuws Radio

Top 1008 van start na bijzonder en bewogen muzikaal jaar

Groot Nieuws Radio zendt vanaf woensdag 18 december de negende editie van de Top 1008 uit. Luisteraars hebben in de maand november hun favoriete christelijke nummers ingestuurd. De lijst gaat woensdag van start aan het eind van een bijzonder en bewogen muzikaal jaar.

Zo was 2019 het jaar van de doorbraak van de Amerikaanse zangeres Lauren Daigle. Ook presenteerde Groot Nieuws Radio in het afgelopen jaar het concert van Elevation Worship.

In 2019 namen we afscheid van zangeres Kinga Bán. In mei overleed de voormalig Sela-zangeres op 37-jarige leeftijd. In de laatste vijf edities van de Top 1008 stond het door haar gezongen lied 'Ik zal er zijn' op nummer 1. Ook dit jaar is haar muziek goed vertegenwoordigd in de lijst.

De Top 1008 is vanaf woensdag 18 december elke werkdag tussen 06:00 en 19:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio. De finale van de lijst is op oudejaarsdag. Tussen 16:00 en 19:00 uur is de ontknoping van de lijst te horen bij het christelijke radiostation.

De lijst (met uitzondering van de top 30) is vanaf woensdagochtend 06:00 uur te zien op de website van Groot Nieuws Radio.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen