engeland
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 december 2019 door Patrick Simons

Onder vuur liggende prins Andrew krijgt steun van aartsbisschop: "Iedereen maakt fouten"

Ondanks de recente schandalen was prins Andrew maandagavond ‘gewoon’ aanwezig bij het kerstfeest dat Koningin Elizabeth traditiegetrouw organiseert voor haar personeel. Maar wat nog veel opvallender is: Justin Welby, de aartsbisschop van Canterbury, blijft gewoon achter de prins staan. Dat meldt het Brabants Dagblad.

“Ik denk dat ze ons over het algemeen op een buitengewone manier dienen, in wat voor hen een levenslange gevangenisstraf is”, antwoordde de aartsbisschop in The Big Issue toen hem gevraagd werd naar het schandaal en of hij vond dat een koninklijke familie zich aan een hogere morele standaard moest houden dan de rest. “Ik denk dat we niet van hen mogen vragen om bovenmenselijke heiligen te zijn, want niemand is zo. Iedereen maakt fouten, iedereen is menselijk.”

“Het is heel gemakkelijk om dingen naar hun hoofd te gooien, ze zijn veel zichtbaarder dan de meeste mensen. En wanneer mensen fouten maken, dan moet je onthouden dat iedereen menselijk is.”

De broer van prins Charles wordt ervan beschuldigd seks te hebben gehad met een minderjarige. Hij had banden met de inmiddels overleden miljardair Jeffrey Epstein die veroordeeld werd wegens misbruik en ervan werd verdacht seksfeestjes met minderjarige meisjes te organiseren voor zijn vrienden. Prins Andrew ontkent de beschuldigingen.

Reacties

Welby loopt tegenwoordig aan het handje van zionisten, zo bracht hij recent een document uit waarin hij de Christenen incl zijn eigen Anglicaanse kerk verantwoordelijk stelt voor Jodenvervolgingen, met daarin een nawoord van zijn nieuwe vriend, de Opperrabijn. Bij Andrew is dat relevant, omdat de gezelfmoorde Jeffrey Epstein waarschijnlijk een agent van de Mossad was. Ik denk dat Israël Andrew dmv Welby uit de wind wil houden, zodat deze niet teveel loslaat over de spionage-chantage in Epsteins jonge meisjes bordeel waar hij zo graag kwam.
Kennelijk heb je bronnen tot in de Mossad... of wordt het puur ingegeven door anti-zionistisch sentiment?
Toon meer antwoorden (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!