Kalley Heiligenthal
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 december 2019 door Geerten van Breugel

Worshipleader Bethel Music vraagt om gebed voor doodverklaarde tweejarige dochter

Een worshipleader van Bethel Music, Kalley Heiligenthal, vraagt om gebed voor haar tweejarige dochter die door dokters doodverklaard is. "We vragen om gebed. We geloven in een Jezus die stierf en vervolgens elk graf versloeg", schrijft Heiligenthal op haar Instagram.

"We vragen om gedurfde, vereende gebeden van de wereldwijde kerk om achter ons te staan in het geloof dat hij het kleine meisje tot leven zal brengen", voegt ze aan haar pagina toe. "Haar tijd hier is niet over en het is onze tijd om met vertrouwen te bidden en te geloven waar Jezus voor stierf." De zangeres heeft onlangs het album 'Faultlines' uitgebracht en is bekend van onder meer liederen als 'Ever Be'. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Diverse worshipleaders reageerden op haar oproep. Zo riep Darlene Zschech mensen op "zonder aarzelen te bidden voor de lieve Olive om vervuld te raken met de adem van God en weer tot leven te komen". Ook Brooke Ligertwood, van Hillsong reageerde: "DIT. IS. AANBIDDING. Vol ontzag."

Reacties

H


"Haar tijd hier is niet over" - Psalm 31:12 leert ons iets anders: "In Uwe hand zijn mijne tijden; 'k Verlaat mij in mijn leed op U alleen, die weet de maat en 't einde van mijn lijden;

Het is goed om onze nood in gebed bij de HEERE bekend te maken, maar het is niet aan ons om de tijd van een leven te bepalen.
H
Heel erg voor haar dat ze haar kind heeft moeten afstaan aan de dood, maar dit bevestigt wederom dat als je niet put uit de goede Bron, de vruchten ook niet goed kunnen zijn. Zowel Bethel Music - Bethel Church als Hillsong verkondigen een valse leer. Ook al klinkt hun muziek prachtig, als het uit een verkeerde bron komt, is het niet van God. Onderzoek alles en behoudt het goede. Vraag om de gave van het onderscheid der geesten.
C
Dus als je kind dood gaat, dan verkondig je een valse leer?
Toon meer antwoorden (13)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.