barney
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 december 2019 door Patrick Simons

Ex-vrouw Raymond van Barneveld vergeeft hem dankzij God: "Ik bid elke dag voor hun geluk"

Afgelopen weekeinde werd Raymond van Barneveld uitgeschakeld op het WK-darts waarmee zijn carrière ten einde is. Ook privé ging het niet voor de wind de afgelopen jaren. Er kwam een einde aan zijn huwelijk nadat hij meerdere keren vreemdging. De ex-vrouw van de darter was zo wanhopig dat ze zelfmoord overwoog, zo meldt Shownieuws. Ze vond echter rust bij God en in de kerk.

Sylvia werd wanhopig door de ontrouw van haar man en het feit dat hun huwelijk voorbij was. Ze raakte verslaafd aan alcohol en zag de zin van het leven niet meer. Ze overwoog daarom om een einde aan haar leven te maken. Ze kwam echter in aanraking met de kerk, waardoor haar leven volledig veranderde. Sylvia is daardoor niet alleen van haar drankverslaving afgekomen, maar ze heeft haar leven ook weer op het juiste spoor gekregen. 

Dat vertelt de ex-vrouw van de darter volgens het medium in het recent verschenen boek van de topdarter. Ze zegt ook geen rancune meer te voelen. “Sinds ik naar de kerk ga, denk ik anders. Het is nu zelfs zo dat ik elke ochtend en avond ook bid voor hun geluk.”

Reacties

Wie weet of deze darter daardoor(door de bekering van zijn ex vrouw) later een levens veranderende situatie ondergaat. De weg er naartoe is mogelijk al begonnen!

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.