Claudio
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

13 december 2019 door CAMA Zending

Claudio kreeg als straatkind nieuwe hoop toen hij Jezus leerde kennen

Het is aan de orde van de dag in Senegal. Kinderen die op straat leven. Vaak zonder eten, drinken of enige hoop op een toekomst. Maar niet als het aan Claudio ligt. Claudio is een Zwitserse zendeling en is bevriend met Anco & Ewien van Bergeijk. Samen met Groot Nieuws Radio-presentatrice Annemarie Biljard waren ze in Dakar op pad met deze inspirerende man.

Toen ze bij het kinderhuis aankwamen schoot Ewien bovenstaande foto van Claudio en Ousmane. Claudio de Zwitserse zendeling, Ousmane de Senegalese jongeman. Ewien vertelt dat Claudio als Jezus was voor Ousmane toen hij Jezus nog niet kende.

Oesmane was echt een jongen van de straat. Hij kwam Claudio tegen op een moment in zijn leven toen het niet goed ging. Deze jonge Senegalees leefde zonder vaste verblijfplaats, stal dingen en deed dingen die niet goed waren. Maar gelukkig is dat nu verleden tijd!

Sinds zijn ontmoeting met Claudio staat zijn leven op zijn kop en vertelt hij graag om aan anderen te getuigen hoe hij uit zijn uitzichtloze situatie gekomen is: “Jij hebt mij Jezus gegeven Claudio. Ik zal jou nooit terug kunnen betalen wat jij voor mij hebt gedaan. Dus ik, Ousmane, bid voor je Claudio dat Jezus je zal blijven zegenen.”

Lees hier meer over het werk van CAMA Zending

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.