Casting Crowns
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 december 2019 door Groot Nieuws Radio

Casting Crowns komt in mei 2020 naar Nederland

De Amerikaanse band Casting Crowns geeft op 21 mei 2020 een concert in de Jaarbeurs in Utrecht. De groep, bekend van populaire nummers als ‘Who Am I’ en ‘Voice Of Truth’, keert met een uitgebreid repertoire terug naar Nederland. Groot Nieuws Radio maakte dat woensdag bekend.

Groot Nieuws Radio geeft vijf kaarten weg. Hoe maak je kans? Op woensdag 11 december zit Groot Nieuws Radio-presentator Nando Kok vanaf 06:00 uur op een specifieke plek in Nederland. In de programma’s van Groot Nieuws Radio hoor je hints en aanwijzingen naar zijn verblijfplek. Ben jij de eerste die Nando Kok vindt? Dan krijg je vijf vrijkaarten voor het concert van Casting Crowns.

Geloofsleven
De band Casting Crowns wordt gerekend tot de populairste artiesten in de christelijke muziek. Toch ligt de hoogste prioriteit nog altijd bij hun plaatselijke kerk in Atlanta. Daaromheen worden zorgvuldig de andere optredens gepland. Door de jaren weet de band te overtuigen door de inhoud van de nummers. Tienduizenden luisteraars herkennen iets van hun geloofsleven in het repertoire van Casting Crowns.

Bestel je kaarten
Kaarten voor het concert van Casting Crowns in de Jaarbeurs in Utrecht zijn verkrijgbaar via de website van Events for Christ. Een toegangskaart kost € 30,25 (excl. reserveringskosten).

Bekijk onderstaande video en lees hier meer op de site van Groot Nieuws Radio:

Foto: Facebookpagina Casting Crowns

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen