Savannah
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

12 december 2019 door Patrick Goede

Bijzondere video: 5-jarig meisje blijft opvallend kalm in gesprek met de hulpdiensten over haar zieke vader

De vijfjarige Savannah kreeg de hulpdiensten aan de lijn nadat haar vader met pijn op de borst en ademshalingproblemen het alarmnummer had gebeld. "Jullie moeten snel komen, mijn vader kan nauwelijks ademen", zegt ze duidelijk.

"We zitten nog in onze pyjama's en ik heb alleen een tank top aan. Dus ik moet mij nog wel even omkleden", zegt Savannah tegen Jason Bonham die dienst heeft als medewerker van de alarmcentrale. Hij sommeert haar vervolgens om de voordeur open te doen voor de hulpdiensten en bij haar vader te blijven. "We hebben wel een hond Lou, die blaft maar is klein en lief", zegt de schattige Savannah nog. Uiteindelijk loopt het goed af met haar vader.

Reacties

M
Ehm....misschien ontgaat mij hier iets, behalve dat bij dit artikel ws. een zeker aaibaarheidsgehalte wordt verondersteld, maar wat heeft dit stukje te maken met een platform voor wat leeft in de christelijke wereld? Niet dat een christen hier niet in geinteresseerd zou zijn, maar dan kun je zoveel méér algemene stukken plaatsen...Dit voelt als amerikaans-achtige sensatiezucht.
M
Misschien is het een christelijke familie?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.