Donald Melania Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 december 2019 door Geerten van Breugel

President Trump bij opening kerstboom: "Met het kerstfeest denken we eraan dat elk persoon een geliefd kind van God is"

Het is elk jaar weer een historisch moment: het ontsteken van de kerstboom en de ceremonie die daarbij hoort. Ook de Amerikaanse president Trump leverde zijn aandeel en hield een toespraak, waarbij hij het christelijke element van het kerstfeest niet vergat: "Christenen zijn dankbaar omdat de Zoon van God in de wereld kwam om de mensheid te redden."

CBN schreef de toespraak van de president uit en zag dat hij samen met Melania aftelde tot de verlichting van de kerstboom. Ook gaf hij de waarde van Kerst aan: "Met Kerst herinneren we ons de eeuwige waarheid: elk persoon is een geliefd kind van God. Jezus Christus inspireert ons om elkaar lief te hebben met harten vol gulheid en genade. Als een dankbare natie, prijzen we de vreugde van familie, de zegening van vrijheid en het wonder van het kerstfeest. Namens Melania en de hele familie wens ik jullie een gezegend kerstfeest en God zegene jullie allen."

Reacties

Hier kom ik in kerststemming van, fijn dat er weer een president in de USA is die kerstmis zonder meer beschrijft als het geboortefeest van de Zoon van God en daar geen groepen bij haalt die de Heer Jezus Christus verwerpen. Vrolijk kerstfeest!
K
Hoewel hij zelf niet waar maakt wat hij zegt (vreemdelingen zijn alles behalve welkom in de VS), vind ik het toch mooi hoe er een christelijke geest lijkt te waaien door de VS.
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.