Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 december 2019 door Jeffrey Schipper

Franklin Graham boos over afzettingsprocedure Trump: "De enige hoop voor ons land is God"

'De afzettingsprocedure van Donald Trump is ongelooflijk. Het gaat over leugens. De waarheid heeft hier niets mee te maken', aldus de bekende en invloedrijke evangelist Franklin Graham op zijn Facebookpagina.

De Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, vindt dat er voldoende grond is om de afzettingsprocedure tegen president Trump formeel in gang te zetten. Ze heeft daarom de voorzitter van de commissie voor Justitie van het Huis van Afgevaardigden gevraagd aanklachten op te stellen die tot afzetting zouden moeten leiden. Volgens Pelosi heeft Trump in strijd met de grondwet gehandeld en zich schuldig gemaakt aan machtsmisbruik voor eigen politiek gewin. 

'Drie jaar lang hebben de vijanden van Trump geprobeerd om hem uit het Witte Huis te krijgen', vervolgt Graham. 'Ze hebben daarbij ook de hulp van de FBI en de media ingeschakeld. Ze maken ons land gek. Het draait allemaal om het in diskrediet brengen van de president, voorafgaand aan de komende presidentsverkiezingen (3 november 2020, red.). Dit weet iedereen. De enige hoop voor ons land is God.'

Reacties

A
De Democraten zijn verbonden met de z.g. Deepstate of schaduwregering, de Neoconservatieven, dat is de superrijke machtselite die uit zijn op de heerschappij van de hele de westerse wereld met grote belangen in de wapenindustrie, de oorlogshavikken, ook de Clintons zitten daarbij, zij willen de controle over de mensheid, liefst gechipt (teken van het beest?), Trump en ook de Brexit dwarsbomen hun duivelse plannen en ze doen alles om hem af te zetten of misschien wel om hem te vermoorden of te vergiftigen.
Ik vind de taferelen die zich bij de Impeachment procedure manifesteren ook verbijsterend en ontluisterend. Ik had nooit gedacht dat 'verdorven denken' mensen die gewoonlijk intelligent functioneren tot zulke lage en dwaze gedragingen als de democraten vertonen, zou kunnen brengen . Ze hebben werkelijk geen eergevoel, geen aanvechting om logische of eerlijke overwegingen te hebben of dingen te zeggen die kloppen. Onbegrijpelijk dat Nancy Pelosi dit circus laat doorgaan, ik denk dat God haar geest verduisterd heeft.
J
Maar wat bedoelt Franklin Graham nu te zeggen? Trump=God? Dat de leugen regeert is niets nieuws, in dit geval hetzij van democratische of republikeinse schnit.
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events