bidden
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 december 2019 door Patrick Simons

Politie brengt overlijdensbericht te vroeg terwijl school nog bidt voor een wonder

Het Algemeen Dagblad meldt bizar nieuws uit Deventer. Terwijl kinderen, ouders en docenten op evangelische basisschool De Olijfboom aan het bidden waren voor een wonder nadat de ouders van hun schoolgenootjes een zwaar ongeluk kregen, had de politie een dag eerder al gemeld dat de vader was overleden. De politie geeft de flinke blunder toe.

Nadat men op de school hoorde van het zware ongeluk waarbij de ouders van drie kinderen betrokken waren, kwamen ze maandag en dinsdag bij elkaar om te bidden. Ze wisten dat het heel slecht ging. "Wij hebben ons geloof en bidden voor een wonder", aldus directeur Renate de Jong. "Daarnaast hebben we kaartjes gestuurd en lieten we het gezin weten dat we aan ze denken. Als school zijn we, mede door onze religieuze achtergrond, de bindende factor tussen gezinnen, ouders en kinderen. Er is hecht contact onderling."

Terwijl men op dinsdagochtend nog aan het bidden was voor een wonder, bracht de politie maandag al naar buiten dat de man was overleden. De school hoorde dat zelf dinsdagmiddag pas via de officiele kanalen. De politie steekt de hand in eigen boezem en stelt het nieuws te vroeg naar buiten hebben gebracht. Niettemin is er onverminderd gebed en meeleven nodig voor de familie die door een zware tijd gaat.

Lees meer in het Algemeen Dagblad,

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.