tv-serie Family7
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 december 2019 door Family7

Family7 start samenwerking met Joyce Meyer Ministries en maakt tv-serie om vrouwen te helpen

Joyce Meyer Ministries en Family7 slaan de handen ineen. Met een nieuwe serie willen zij vrouwen helpen die van binnen worstelen met emotionele pijn of verdriet, klein of groot.

De nieuwe serie ‘Van Binnenuit’ deelt met kijkers hoe vrouwen ondanks die pijn en verdriet toch een vreugdevol leven kunnen leiden, zoals God voor ogen heeft. ‘Van Binnenuit’ put uit de inzichten van de Amerikaanse schrijfster en spreekster Joyce Meyer over dit onderwerp en de ervaringen van presentatrice Esther Vorsterman van Oijen. De serie start op 15 januari 2020 op Family7.

Kan een vrouw die diep is gekwetst, hetzij door omstandigheden, hetzij door iemand van wie zij houdt en die zij vertrouwde, echt van binnen genezen? Kan ze genezing vinden voor haar hart en ziel en opnieuw liefhebben en vertrouwen? Het antwoord van Joyce Meyer hierop is volmondig ‘ja’. “Als je van binnen gewond bent en je voelt je alleen, onbemind en onbegrepen, dan kunnen wij beloven dat dit niet zo hoeft te blijven!” aldus de bekende schrijfster. Joyce Meyer kan het weten. Ze ging door diepe dalen en vond toch echte vreugde om mee verder te gaan, zoals ze ook omschreef in haar bekende boek ‘Schoonheid voor as’. Onlangs verscheen een opvolger hiervan die dieper ingaat op de lessen die Joyce leerde in haar leven: ‘Innerlijke genezing van de vrouw’. De waardevolle informatie uit het boek helpt vrouwen stap voor stap om hun eigen pijn, groot of klein, te overwinnen en is een leidraad in de nieuwe televisieserie ‘Van Binnenuit’.

Esther Vorsterman van Oijen (bekend van het programma ‘Transparant’) neemt in de afleveringen van ‘Van Binnenuit’ de kijker mee aan de hand van de Bijbel, het boek ‘Innerlijke genezing van de vrouw’ van Joyce Meyer en getuigenisssen. Met dit alles deelt ze hoe vrouwen innerlijke genezing kunnen vinden zodat ze een leven kunnen leven zoals God ze wil geven. De eerste uitzending van ‘Van Binnenuit’ is op 15 januari 2020 om 20:00 uur op Family7. De serie bestaat uit dertien afleveringen.

“Wij willen met de kijker delen wat we in ons leven hebben geleerd. Hoewel veel ervaringen niet precies hetzelfde zullen zijn als die van ons, hopen we dat ons verhaal en deze serie een inspiratiebron zal zijn en als een lamp is die je eerste stappen op pad naar genezing zal verlichten”, aldus presentatrice Vorsterman van Ooijen. “Deze serie is ervoor wie zoekt naar die verlichting en genezing. Tijdens de afleveringen zul je ontdekken waarom gewonde mensen er voor God juist toe doen; leer je je ware ik weer kennen, ontdek je hoe je bevrijd kunt worden van schuldgevoelens en schaamte, zie je welke obstakels er zijn op je weg naar genezing en leer je hoe je deze kunt overwinnen en hoe in afhankelijkheid van God, innerlijke genezing mogelijk is!”

Meer informatie over de televisieprogramma’s is te krijgen via Family7 of info@family7.nl. Meer informatie over het boek ‘Innerlijke genezing van de vrouw’ van Joyce Meyer is te krijgen via www.joyce-meyer.nl of contact@joyce-meyer.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.