GZB logo
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 december 2019 door GZB

GZB lanceert Zendingsmaatje

Onlangs lanceerde de GZB een nieuw initiatief: Zendingsmaatje! Zendingsmaatje geeft de mogelijkheid om heel concreet het zendingswerk te steunen en met zendingswerkers mee te leven.

De GZB is dankbaar dat elk jaar een grote groep mensen zich geroepen voelt om te worden uitgezonden. Mensen van allerlei leeftijden en allerlei achtergronden. Wat zij delen is hun verlangen om Gods liefde in deze wereld zichtbaar te maken. Een wereld waar zoveel mensen God nog niet kennen en waar zoveel gebrokenheid is.

Het liefst zendt de GZB hen meteen uit, want iedereen moet de kans krijgen om het Evangelie te horen. Toch lukt dat vaak niet. De financiën zijn de grootste uitdaging. Vandaar dit nieuwe initiatief. Hoe meer Zendingsmaatjes, hoe meer mensen de GZB kan uitzenden.

Zoals bijvoorbeeld ds. Geert en Florien Lustig die in januari worden uitgezonden: “Het is ons verlangen om de wereldwijde kerk te dienen. We weten ons door God geroepen om het Evangelie te delen in Frankrijk, één van de meest geseculariseerde landen van Europa. We verlangen ernaar om samen met de christenen daar de kracht van het Evangelie te ontdekken in woord en daad en te zien dat de Heilige Geest grenzen doorbreekt.”

Voor Geert en Florien en al die andere zendingswerkers is het belangrijk dat mensen achter hen staan. Door voor hen te bidden, mee te leven en te geven. Zonder die morele en financiële steun is hun werk onmogelijk. Zending is tenslotte en opdracht van ons allemaal.

De GZB roept daarom op om Zendingsmaatje te worden. Dat kan al voor € 10 per maand. Ook kan gekozen worden voor een ‘maatje meer’ of ‘maatje minder’. Kijk snel op www.zendingsmaatje.nl en bid, leef en geef mee!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.