Tyrel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

03 december 2019 door Patrick Goede

Schoenendoosactie leidt 14 jaar later tot sprookjeshuwelijk!

Toen de 7-jarige Tyrel Wolfe nietsvermoedend met kerst een schoenendoos volstouwde, wist hij niet dat hij later met de ontvanger van die schoenendoos in Manilla zou gaan trouwen. Tyrel had zijn adres en foto achtergelaten. De bedankbrief van Joana Marchan kwam echter nooit aan, toch vonden zij elkaar jaren later, dat meldt God Reports.

Joana probeerde elf jaar later Tyrel op te sporen via Facebook. Ze vond precies één persoon met zijn naam in Idaho, ze stuurde een vriendschapsverzoek maar Wolfe negeerde die omdat hij haar niet kende. Twee jaar later probeerde ze het opnieuw, dit keer vroeg Tyrel hoe zij hem kende. Ze vertelde dat ze in 2000 een schoenendoos van hem had gekregen.

Vervolgens leerden ze elkaar online steeds beter kennen en bleken dingen gemeen te hebben, zoals hun geloof in Jezus en hun muzieksmaak. Toen Tyrel genoeg geld had gespaard voor een vliegticket zocht hij Joana op. Het was een emotionele ontmoeting, Joana barstte direct in tranen uit en Tyrel dacht dat hij droomde: "Toen ik haar eindelijk zag en ontmoette moest ik mezelf echt even knijpen, ik dacht dat het een droom was. Ik voelde mij direct tot haar aangetrokken."

Tyrel kon niet te lang blijven maar vertrok al snel weer voor een maand naar de Filipijnen, dit keer vroeg hij de vader van Joana om haar hand. Uiteindelijk trouwden ze in de Verenigde Staten. En de bruiloftsgasten kregen allemaal het verzoek om een schoenendoos te vullen!

Vond je dit mooi? Steun ons en word CIP+ lid!

Reacties

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!