paus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 november 2019 door Patrick Simons

Paus rijdt voortaan in een Renault Dacia

Paus Franciscus heeft een nieuwe auto. De leider van de Rooms-Katholieke kerk heeft van Renault namelijk een Dacia cadeau gekregen die helemaal is aangepast aan zijn eigen wensen.

Het is opvallend dat het jusit om een Dacia gaat, aangezien dat één van de goedkoopste modellen is die door Renault worden vervaardigd. Wel is de auto helemaal op maat gemaakt voor de paus. Dat betekent onder meer dat er op het dak een glazen uitbouw is geplaatst. De auto beschikt over een zeer comfortabele achterbank en een groot zonnedak. Verder is de Dacia voorzien van veel ondersteuningselementen zodat het voor de Paus eenvoudiger wordt om in en uit te stappen.

Overigens gaat de Paus er wel op achteruit aangezien hij eerst in een auto's van Mercedes-Benz reed, die ook speciaal aan zijn wensen werden aangepast.

Reacties

Ik wens de paus veel fijne kilometers toe in zijn nieuwe automobiel. Ik denk dat in het geval van speciale uitvoeringen het merk niet terzake doet, Renault zou de namen van ontwerpers en bouwers moeten noemen en niet die van een fabriek voor massaproduktie.
J
Echt heel erg belangrijk nieuws, wat iedere gelovige zou moeten weten? Niet echt hé?
Wat de paus zegt is waar. Dus iedereen aan de Dacia. Heb die van mij al besteld, ook met glazen opbouw. Maak me alleen wel zorgen als ik moet krabben in de winter.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Error: could not load events