christen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 november 2019 door Patrick Goede

Sjeik probeerde zijn christelijke broer te doden maar God had een ander plan

De jongere broer van een sjeik in de Arabische Emiraten kwam onlangs tot geloof. De sjeik hield zielsveel van zijn jongere broer maar voelde de druk om hem te vermoorden vanuit zijn familie toenemen. Hij besloot zijn jongere broer uit te nodigen en hield een mes onder zijn kussen verborgen, toen hij hem 's nachts neer wilde steken bleek het mes verdwenen, dat meldt God Reports.

Toen de sjeik de volgende ochtend wakker werd, lag het mes gewoon weer onder zijn kussen. De man was echter niet voor één gat te vangen en bond het mes de volgende nacht om zijn middel. Toen hij 's nacht het mes pakte bleef het echter aan zijn hand gekleeft zitten alsof er een soort superlijm aan zat. 

Dit duurde tot de morgen, toen kon de man het mes weer van zijn hand verwijderen. De sjeik vertelde het aan zijn moslimvrienden. Zij wilden de klus wel voor hem klaren. Ze omsingelden 's nachts het huis waar de jongere broer sliep. Toen ze naar binnen kwamen bleek hij verdwenen te zijn. De jongere broer werd wakker op de stoep, een aantal straten verderop.

Kerkplanter George die beide broers kent vertelt dat de sjeik uiteindelijk tot bekering is gekomen. "Hij is alles kwijtgeraakt, zijn vrouw, kinderen en bezittingen sinds hij zich bekeerd heeft", zegt George. "Maar toen ik hem vroeg of hij het opnieuw zou doen antwoorde hij bevestigend. Er is een god die anderen met het zwaard wil doden en er is een God die liefheeft. Onze God stierf voor ons."

Reacties

T
Een van de sterke punten van het islamitische systeem zijn de sterke familiebanden. Maar wie binnen de islam zich afwendt loopt gevaar, juist vanwege familie en vrienden. Die zijn verplicht aan de familie eer, de afvallige uit de weg te ruimen.

Die duistere, kwade geestelijke macht aan wie islamieten onderworpen zijn, legt het af tegen Jezus die het Licht der wereld is.

Jezus is Overwinnaar

https://www.youtube.com/watch?v=j8jI00UyoKU

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.