Shopping mall
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 november 2019 door Geerten van Breugel

5-jarige die van derde verdieping winkelcentrum viel, loopt weer en prijst God

Toen de 5-jarige Landen Hoffman met zijn moeder en vrienden op 12 april aan het shoppen was, werd hij door de 24-jarige Emmanuel Aranda van de derde verdieping gegooid. Hij liep stevig hoofdletsel op en brak botten in zijn armen en benen. Er is echter inmiddels goed nieuws te melden: Hoffman is aan de beterende hand en loopt alweer. "Landen houdt van het leven en van Jezus", aldus zijn moeder.

De familie van het jongetje vindt het bijzonder dat er zoveel mensen meeleven met Landen's herstel en zijn verrast over de gebeden die ze ontvingen. Zijn moeder vertelt: "Als mensen pijn hebben, zegt Landen tegen hen: wees niet bang. Ik viel van een klif, maar engelen vingen mij op. Jezus houdt van mij, dus gaat het goed met mij. Zo zal het ook met jou zijn!" De familie hield een crowdfunding voor de medische kosten van het drama en heeft inmiddels al ruim een miljoen opgehaald. Dat was ook het doel.

De dader, Emmanuel Aranda, werd op 3 juni veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf. De familie Hoffman was niet bij de zitting aanwezig, maar zeiden de man te vergeven en voor hem te bidden.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.