Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

26 november 2019 door Patrick Simons

"Je kunt gewoon headbangen op harde muziek en ondertussen de Heer aanbidden"

Wie aan een christen denkt, komt niet automatisch bij een metalgitarist uit. Toch is het volgens Jasper heel goed mogelijk om al headbanged God te aanbidden. Bij Move.community doet hij zijn verhaal.

Jasper vertelt voor de camera dat hij een metalband heeft. "Daarbij probeer ik mijn geloof en mijn christen-zijn te laten zien aan de wereld. Het plaatje dat je bij metal hebt, is waarschijnlijk een duister plaatje. Dat klopt ook, er zitten vaak donkere kanten aan. Soms is het moeilijk om een keuze te maken welke muziek je luistert. Maar als ik bijvoorbeeld bij de tandarts zit, luister ik ook onbewust met de radio mee. Ook daar komt heel veel muziek uit waarvan je helemaal niet weet van de bedoeling is."

"Als je God meeneemt, ervoor bidt en om wijsheid bent, dat je op een plek je eigen goede grond kan maken. Omdat God achter je staat. Je kunt gewoon lekker headbangen op harde muziek en ondertussen de Heer aanbidden. Dat kan gewoon."

Reacties

H
Tegenwoordig kan alles: God meenemen in het duister van de Metal en headbangen tot dat ........je je kop stoot? Jasper een liefdevolle raad stop daar mee.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg nu volledige toegang tot CIP.nl!