paus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 november 2019 door Patrick Simons

Paus Franciscus: "Het Evangelie is een kosteloze uitnodiging voor iedereen die wil luisteren"

Paus Franciscus was vorige week in Thailand om de gelovigen aldaar te bemoedigen. Tijdens de mis van 21 november moedigde hij mensen aan het evangelie te verspreiden. Het Katholiek Nieuwsblad deed verslag.

"Het Evangelie is een kosteloze uitnodiging voor iedereen die wil luisteren", aldus de paus. "Het is opmerkelijk hoe het Evangelie vol zit met vragen die tot een crisis kunnen leiden, die wakker schudden en die de leerlingen uitnodigen op weg te gaan om de waarheid te zoeken die leven geeft."

"Wij allen zijn missionaire leerlingen wanneer we besluiten om een levend deel te zijn van de familie van de Heer. Laten wij doen zoals Hij deed: Hij was niet bang om plaats te nemen aan de tafel van zondaars, om hen ervan te verzekeren dat er ook voor hen aan de tafel van de Vader een plaats was gereserveerd."

Lees meer in het Katholiek Nieuwsblad

Reacties

J
Als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.
J
Dit is dezelfde klaploper die een persoonlijke relatie met de Here Jezus Christus gevaarlijk vindt. Zulk nieuws hoor je nauwelijks.

http://www.truthandaction.org/pope-francis-a-personal-relationship-with-jesus-is-harmful-and-dangerous/
T
Spreading The Gospel Is No Different Than Waging Jihad ... war of conquest, which is partly drawn from Islam,” he told La Croix

Een verbijsterende uitspraak.

Paus Franciscus stelt dat het verspreiden van het evangelie gelijk staat aan het voeren van de Jihad.

tps://dailycaller.com/2016/05/18/pope-francis-spreading-the-gospel-is-no-different-than-wagZoveel die vermoord worden, ook catholieke christenen, in naam van Allah door de leer van de Jihad uit de Koran.
Toon meer antwoorden (3)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.