insalvation
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 november 2019 door Patrick Simons

Kijk en luister de nieuwe single van InSalvation over vasthouden aan Gods liefde!

Wie om zich heen kijkt in de wereld, zal veel onrecht en duister zien. En het lijkt eerder te verslechteren dan verbeteren. Met de nieuwe single ‘Holding On To Your Love’ getuigt de Nederlandse band InSalvation van het licht van Gods Liefde, dat dit duister kan verdrijven. De single is verkrijgbaar via gebruikelijke digitale kanalen. Daarnaast is een video gelanceerd op het YouTube kanaal van Integrity Music.

‘Holding On To Your Love’ is de derde single van het komende album ‘EXODUS’ van InSalvation. Het is een krachtig getuigenis; een ‘anthem’ wat waarheid uitzingt over een wereld die in brand lijkt te staan. “Als InSalvation willen we opstaan tegen onrecht en zingen over een God van recht en liefde” aldus zangeres Sifra Bekx. “Daar waar de wereld om ons heen op z’n retour lijkt, is Gods liefde hetgeen waar we ons aan vast mogen klampen. Zoals Psalm 27 vers 1 zegt: ‘De Here is mijn licht en mijn heil, voor wie zou ik vrezen? De Here is mijn levenskracht, voor wie zou ik angst hebben?’ Alleen het licht kan de duisternis verdrijven. Alleen Gods liefde kan ons van onze angst bevrijden. Als het licht door breekt, dan zal het recht stromen als water en de gerechtigheid als een altijd stromende beek.

Dat licht en die liefde is de hoop voor deze wereld. Zijn naam is JEZUS.” De video voor ‘Holding On To Your Love’ is vanaf nu te zien op het YouTube kanaal van Integrity Music. Het is een bijzondere clip; opgenomen in het Museum Of Humanity in Zaandam. Deze plek staat, net als de single, in het teken van licht dat schijnt in duisternis. In vaak opzettelijk vervallen ruimtes hangen portretten die de schoonheid en waardigheid van mensen moeten laten zien. Het museum is een plek waar kunst, cultuur en maatschappelijke vraagstukken elkaar ontmoeten.

De single ‘Holding On To Your Love’ laat op haar beurt het hart van InSalvation horen: aanbidding vol overgave, een verlangen naar recht en gerechtigheid en het vasthouden van de hoop die Jezus ons bracht en gaf.

‘Holding On To Your Love’ is vanaf 22 november 2019 verkrijgbaar via alle digitale kanalen, zoals Apple Music, iTunes en Spotify. Het nieuwe album ‘EXODUS’ verschijnt 7 februari 2020 bij Integrity Music.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.