dankbaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

20 november 2019 door Patrick Simons

Deze bijzondere kerstvideo werd miljoenen keren bekeken!

Langzaam maar zeker komt kerst er weer aan en dat betekent natuurlijk dat bedrijven en organisaties hun best doen om op te vallen met een leuke kerstboodschap. Ook Forst Hill Church in het Amerikaanse Charlotte zond rondom kerst 2016 een unieke boodschap de wereld in. En met succes. Heel veel succes.

Het creatieve team van de lokale kerk in Charlotte besloot om een video te maken met een unieke boodschap. Welke? Wees vooral ontzettend blij en dankbaar met de cadeau's die je al hebt en die je heel gewoon bent gaan vinden. Wees blij en dankbaar dat je nog leeft, dat je een huis hebt en beschikt over schoon stromend water. Wees dankbaar voor het eten en het drinken, voor je familie en alle andere dingen die we niet eens meer zien. Juist in de tijd rondom kerst is het belangrijk om dit te beseffen.

En daar denken heel veel mensen hetzelfde over, zo blijkt uit de manier waarop de video ontvangen werd. Deze ging namelijk volledig viral en werd miljoenen keren bekeken en gedeeld. Ieder jaar met kerst komt het filmpje op één of andere manier terug en we wilden hem jou natuurlijk niet onthouden! Want er is zoveel om dankbaar voor te zijn! 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.