Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

20 november 2019 door Vrij zijn

Interactieve bijbelstudiereis ‘De laatste 18 uur’

Vrij Zijn heeft speciaal voor kleine groepen een interactieve bijbelstudiereis ontwikkeld: De laatste 18 uur. De bestseller Het wonder van het kruis van Wilkin van de Kamp is de basis waarop het werkboek is samengesteld, en is zeer geschikt om in kleine groepen, gemeente breed of individueel te doorlopen.

Tijdens de reis sta je stil bij elk van de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide zoals beschreven in Het wonder van het kruis. Aan elk van deze zeven momenten dat Jezus bloedde is een wonder verbonden: het wonder van vergeving, verlossing, reiniging, genezing, bevrijding, verzoening en het wonder van nieuw leven.
Het werkboek en de handleiding bieden ruimte en dragen mogelijkheden aan om de thema’s bespreekbaar te maken in een kleine groep. Zo wordt het dichterbij gebracht en zullen de deelnemers steeds meer onder de indruk raken van de grootheid en de kracht van het kruis.

Het is mogelijk deze studie in zeven weken te doorlopen. Aan de hand van Bijbelstudies, video’s, vragen, getuigenissen, animaties en gebed verdiep je je in de laatste 18 uur van Jezus Christus. Ondanks dat je deze Bijbelstudie het hele jaar door kunt doen, komt De laatste 18 uur het meest tot zijn recht tijdens de 40-dagentijd, als voorbereiding op Pasen.

Download hier een gratis proefversie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.