Bijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

18 november 2019 door Geerten van Breugel

"Ja, het was een wonder": Bijbel redt leven van Boliviaanse politieagent

Een Bijbel heeft het leven van een Boliviaanse politieagent gered. CBN deelde de prachtige getuigenis van de agent, die in de gemeente Yapacani werd neergeschoten tijdens rellen tussen de politie en aanhangers van de voormalige president Morales. Gelukkig had hij een Bijbel op zijn borst, die de 9mm-kogel ervan weerhield zijn borst te raken. De politieagent, die niet met name genoemd wordt, kan binnenkort weer aan het werk. Hij werd in het ziekenhuis onderzocht, maar is niet raakt.

Het pistool waarmee op de agent werd geschoten, was tijdens de rellen gestolen van een andere politieagent. Oscar Gutierrez is hoofd van de speciale eenheid van de politie in Santa Cruz en vertelt dat het inderdaad een wonder was. "Hij had een Bijbel die het projectiel stopte. Het is een jonge politieagent die op miraculeuse wijze is gered door een kogel die uit een gestolen wapen van de Boliviaanse politie komt."

Voormalig president Morales werd door het leger uit zijn ambt gezet na beschuldigingen van een verdraaide verkiezingsuitslag en heeft sindsdien asiel in Mexico aangevraagd. Senator Jeanine Añez heeft zichzelf als interim-president aangesteld, maar daar zijn aanhangers van Morales het niet mee eens. Zij gaan de straat op en vinden dat ze op moet stappen.

Reacties

R
een google-translate stukkie?

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.