gilbertsharon
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 november 2019 door Ark Mission

Sharon Kips en Gilbert Thera ambassadeurs van landelijke campagne Kerst voor jou!

Voorgangersechtpaar en muzikanten Sharon Kips en Gilbert Thera zijn de ambassadeurs van de nieuwe landelijke campagne Kerst voor jou! Deze campagne is een initiatief van Ark Mission, Jesus.net en NEEMA-Vuurbaak. Zij bieden kerken missionaire ondersteuning door een kant-en-klaar concept aan te reiken voor een toegankelijk kerstevent.

Gilbert: “Wij willen ons graag als ambassadeur verbinden aan Kerst voor jou! omdat wij geloven dat kerst het moment is om te vertellen waar wij voor staan. Ieder jaar weer stromen kerken vol met kerst. Of mensen nu komen voor het "kerstgevoel", puur vanuit traditie of vanuit de diepe overtuiging om te vieren dat de Redder naar deze aarde is gekomen, ze zitten met kerst naast elkaar in de banken. Hoe bijzonder is het om dat dan te vieren op een gave en vernieuwende wijze?”

Inspiratie om kerst op een aansprekende manier is te vinden op de website. Daar kunnen kerken, kerstcommissies, scholen en kringen (na aanmelding) gratis een online toolbox downloaden met alle ingrediënten voor een aansprekend kerstevent.

Sinds 28 oktober is het flipboekje ‘Jezus geboren’ verkrijgbaar in de christelijke boekwinkels en via de webwinkel Gospel.nl. ‘Jezus geboren’ is een ideaal kerstgeschenk voor kerken of groepen om mensen uit te nodigen, te bedanken, huis aan huis te verspreiden of cadeau te doen. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.