jeffrey en Neline
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 november 2019 door Patrick Simons

Groot nieuws: Jeffrey Schipper is vader geworden!

Tussen al het kerknieuws door hebben we vandaag groot nieuws aan jullie te melden. Donderdagavond is eindredacteur Jeffrey Schipper namelijk vader geworden! Hij en zijn vrouw Neline zijn de trotse ouders van een kerngezonde jongen! 

De kleine man gaat door het leven als Jeremy Schipper en zal binnen niet al te lange tijd onze redactie komen versterken. Als hij de talenten van zijn vader en het karakter van zijn moeder heeft, moet dat overigens ook geen enkel probleem zijn. Moeder en zoon maken het goed en ook Jeffrey is de bevalling goed doorgekomen. De dreumes werd anderhalve week te laat geboren waardoor onze eindredacteur de laatste dagen zenuwachtig en gespannen zijn werk deed. De komende twee weken gaat hij samen met Neline genieten van dit Godswonder en is hij dus niet bereikbaar als eindredacteur. 

Uiteraard zijn ze ontzettend blij en dankbaar dat God hen een gezonde jongen heeft geschonken. Wil je Jeffrey en Neline felicitaties overbrengen? Dat kan uiteraard. Reageer onder dit bericht, stuur een mailtje of een kaartje naar ons kantoor: 

CIP Media t.a.v. de kersverse vader
Reactorweg 301
3542 AD Utrecht

Reacties

a
Gefeliciteerd, Jeffrey en Neline! God zegene Jeremy en make hem tot een zegen voor velen, heel zijn leven lang!!
T
Van harte met dit godsgeschenk. Een mooie kraamtijd gewenst.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (11)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen