smith
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 november 2019 door Patrick Simons

Amerikaanse topsporter knielt op veld om te bidden voor zieke moeder van tegenstander

Een heel bijzonder en mooi moment tijdens een high school football wedstrijd in de Verenigde Staten. Vlak nadat de wedstrijd afgelopen is, besluit een speler om te bidden voor de zieke moeder van zijn tegenstander.

Gage Smith, speler van Texas, zag direct na de wedstrijd al in dat er meer is dan football. Hij was op de hoogte van het feit dat de moeder van één van zijn tegenstanders, Ty Jordan, kanker heeft. Hij besloot te doen wat er in hem opkwam en knielde samen met zijn tegenstander op het veld om te bidden voor diens moeder.

De foto die van de biddende spelers werd gemaakt, ging vervolgens volledig viral, zo meldt Franklink Graham op zijn Facebook. Dat heeft er vervolgens voor gezorgd dat er door heel de Verenigde Staten én daarbuiten nóg meer wordt gebeden voor de moeder van Jordan. "Ik ben trots op hun vrijmoedigheid om gewoon midden op het veld te knielen", aldus Graham. "Ik weet dat er kracht in het gebed zit, dus laten we onszelf bij hen aansluiten en allemaal bidden voor Ty's moeder!"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.