Zien.
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 november 2019 door Tot Heil des Volks

Nieuwe naam en vorm voor donateursmagazine THDV

In november verschijnt donateursmagazine Zien. van Tot Heil des Volks (THDV). Het magazine heette voorheen de Oogst en bestaat sinds 1937. Zien. verschijnt vanaf 2020 vier keer per jaar, is 80 pagina’s dik en bevat onder andere portretten, interviews, (bijbel)studies, recensies en werkvormen.

Zien. gaat altijd over een maatschappelijk relevant thema, gerelateerd aan het werk van THDV: stem geven aan prostituees, dak- en thuislozen, verslaafden en kinderen die in Nederland in armoede leven. De naam Zien. komt voort uit de missie van THDV: ‘Zie Jezus, leef vrij.’ De website en de huisstijl van THDV hebben al eerder een verandering doorgemaakt en nu sluit dus ook het donateursmagazine beter aan bij de dagelijkse praktijk van het werk van THDV.

De eerste Zien. verschijnt op 15 november en staat volledig in het teken van ‘Armoede in Nederland’. Met onder andere portretten van Nederlandse gezinnen die onder de armoedegrens leven, lessen van Jezus over armoede en rijkdom en feiten en cijfers.

Mensen die het nummer graag willen ontvangen maar geen donateur zijn van THDV, kunnen een gratis exemplaar van Zien. via deze website aanvragen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.