C. Budding
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

11 november 2019 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Goudswaard: C. Budding

De hervormde gemeente in Goudswaard verwelkomt binnenkort een nieuwe dominee. C. Budding (foto) gaat daar voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat volgt de eerder dit jaar naar Lienden vertrokken ds. K. Hak op. Budding bedankte voor een beroep uit Uddel.

Ds. M. Snaterse gaat de Opstandingskerk (PKN) in Houten verlaten. De predikant heeft een beroep van wijkgemeente De Inham in Hoogland aanvaard. Ook ds. mw. N. Pronk bereidt zich voor op een verhuizing. De PKN-predikant heeft een beroep uit Oppenhuizen-Uitwellingerga geaccepteerd.

De hervormde gemeente in Putten (wijk 5) is in de zoektocht naar een nieuwe dominee uitgekomen bij ds. C. Mijderwijk uit Meerkerk. Deze gemeente is vacant omdat ds. H. Markus eerder dit jaar vertrok naar Leerdam. De hervormde gemeente in Amstelveen-Buitenveldert heeft een beroep uitgebracht op ds. G. M. van Meijeren. De predikant uit Hoevelaken kan daar aan de slag als opvolger van de eerder dit jaar naar Bodegraven vertrokken ds. A. Baas.

In Apeldoorn (Eben Haezer) zoekt de hervormde gemeente (wijk 1) verder naar een nieuwe dominee. Ds. J. M. Molenaar heeft bedankt en blijft actief in Ede.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.