daten
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Dagelijks leven

22 november 2019 door Opzoeknaarjou.nl

Online daten iets voor jou? Deze tips gaan jou helpen!

Wist je dat 1 op de 5 relaties al ontstaat via een datingsite? Via Opzoeknaarjou.nl ontmoet je duizenden christelijke singles die net als jij op zoek zijn naar een christelijke partner. Maar hoe werkt het aanmelden op een datingsite nu precies? En hoe maak ik van mijn eerste echte date een succes? Je krijgt van ons 9 gouden tips!

Opzoeknaarjou.nl al sinds 2005 de leukste christelijke datingsite om nieuwe christenen te leren kennen! Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite waar de Bijbelse normen en waarden het uitgangspunt vormen. Ben je nog geen lid van Opzoeknaarjou.nl? Meld je direct aan maak gebruik van je gratis lidmaatschap zolang je wilt!

1 - Profiel
Na gratis aanmelding bij Opzoeknaarjou.nl maak je een profiel aan van jezelf. Hierin vertel je kort iets over jezelf en wat je belangrijk vindt in het leven. Een goed eigen profiel is positief opgesteld (geloof in jezelf!) maar geeft wel eerlijk beeld. Wanneer je je anders voorstelt dan de werkelijkheid komt dit later altijd uit en zorgt dit aan beide kanten voor een teleurstelling. Blijf dus in alle opzichten dicht bij jezelf!

2 - Plaats een aantal foto's van jezelf
Vaak helpt het als je probeert je eigen profiel eens te bekijken door de ogen van een ander. Waarschijnlijk ben je zelf ook eerder geneigd om een bericht te sturen naar iemand met een compleet profiel en een paar leuke foto's omdat daardoor je interesse is gewekt. Zo zullen andere leden ook naar jouw profiel kijken.

3 - Matchen
Wil jij écht alles uit je lidmaatschap bij Opzoeknaarjou.nl halen, wacht dan niet af maar neem zelf het initiatief. Stuur iemand waarvan het profiel je aanspreekt dan ook een leuk bericht. Bij wederzijdse interesse kun je elkaar meer vragen of vertellen. Op deze manier leer je elkaar steeds iets beter kennen.

4 - Bellen
Berichten via Opzoeknaarjou.nl uitwisselen is leuk, maar het geeft slechts een eerste indruk. Heb je een positief beeld kunnen vormen van de ander? Vaak is telefonisch contact dan een leuke volgende stap. Op deze wijze kun je elkaars stem horen en is het contact nog leuker.

5 - Afspreken
Pas bij een 'afspraakje' weet je of het echt klikt. Tip: spreek de eerste keer niet bij iemand thuis af, maar in een leuk restaurant of (bij mooi weer) op het terras. Dat is handiger wanneer je elkaars type niet helemaal blijkt te zijn.

6 - Zenuwachtig
Ben je zenuwachtig voor je 1e date? Blijf gewoon rustig en bedenk dat het maar een date is. Eigenlijk is een date precies hetzelfde als elke andere ontmoeting met... wie dan ook!

7 - Lach met elkaar en kijk of jullie dezelfde humor hebben
Het is super belangrijk om te kijken of je met hem of haar kunt lachen. Daarbij is het ook wel fijn om tijdens de 1e date niet direct de meest heftige onderwerpen te bespreken of je grote levensgeheimen te delen. Bedenk dat bij een 1e date vooral gezellig moet zijn en houdt het een beetje luchtig!

8 - Afscheid
Hebben jullie een gezellige avond gehad en wil je je date dolgraag weer terugzien? Vertel het hem of haar! Stuur een kort berichtje dat je het gezellig vond en het zeker voor herhaling vatbaar is. Wees aan de andere kant ook eerlijk als het met deze persoon niets gaat worden. Het heeft weinig zin om iemand aan het lijntje te houden.

9 - Geef niet op
Heeft je date je niet gebracht wat je ervan verwacht had? Geef niet op! Die leuke persoon waarmee het klikt bestaat echt wel, ook voor jou! Soms heb je meerdere dates nodig om die leuke partner vinden. Gelukkig staan er bij Opzoeknaarjou.nl duizenden leuke singles ingeschreven, waardoor er snel weer een nieuw leuk contact kan ontstaan.

Ga naar Opzoeknaarjou.nl en meld je aan!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.