Yahya Sinwar

Nieuws

06 november 2019 door Israël Today | Joods.nl

Hamas-leider Sinwar waarschuwt Israël: "Israëlische steden zullen veranderen in spooksteden"

Hamas-leider Yahya Sinwar dreigde maandag Israëlische steden te veranderen in “spooksteden” en waarschuwde dat de islamitische terreurorganisatie voldoende vuurkracht heeft om “zes maanden op rij raketten richting Tel Aviv te lanceren”, meldt Joods.nl.

Ook Israël Today citeert uit de toespraak van Sinwar. "We aarzelden niet om de vijand te bestrijden en wisten hoe we moesten handelen zonder in de oorlog te worden betrokken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat de confrontatie moet worden voortgezet en dat dit niet in volle omvang mogelijk is, hebben wij het initiatief genomen tot de protesten bij de grens, die hun doel hebben gediend", waarbij hij verwees naar de vaak gewelddadige protesten die wekelijks bij het grenshek plaatsvinden.

De 57-jarige Sinwar waarschuwde Israël ook voor het starten van een grondoperatie in Gaza en beweerde dat er “honderdduizenden” mijnen wachten op Israëlische soldaten en “honderden kilometers” aan aanvalstunnels die ondergronds verborgen zijn, maakt Joods.nl duidelijk. Hij voegde eraan toe dat Hamas-militanten zelf anti-tankraketten produceren om Israëlische gepantserde troepen in het gebied tegen te gaan.

Reacties

Wie dit soort hoogmoedige uitspraken doet, roept uiteindelijk zijn eigen onheil over zich af.
Toch moeten we letten op uitspraken van hen die de God van Israël niet eren en dienen! Spookbeelden gelden alleen bij hen die geen rekening houden met een bovennatuurlijke toekomst van een volk die afrekening tegemoet zal zien met allen die Israël hebben gehaat. (Lucas 1:71) Het spookbeeld van een spookstad, is een plaats waaruit alle leven verdwenen is. (van Dale) Spook beelden doen zich voor bij hen die hun hart hebben verhard en verblind zijn ondanks willens en wetens.
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
CIP.nl crowdfundt voor De Hoop. Draag jij bij aan het meubilair, dat nodig aan vervanging toe is?