Hart

Mooi

08 november 2019 door Patrick Goede

Comedian Kevin Hart na zwaar auto-ongeluk: "Als God spreekt moet je luisteren"

Komiek Kevin Hart kreeg op 1 september van dit jaar een zwaar auto-ongeluk. Hij onderging een rugoperatie en is een revalidatietraject ingegaan. Nu reageert hij voor het eerst op het ongeluk en de nasleep ervan. "Mijn wereld is voor altijd veranderd", deelt Hart op social media. 

In de video op Instagram deelt Kevin dat God zijn aandacht heeft getrokken met het ongeluk. "Mijn waardering voor dit leven is op een ongekend hoog niveau. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden, mijn familie en iedereen die mij heeft bijgestaan. Als God begint te praten dan moet je wel luisteren. Het is grappig hoe de ergste dingen in het leven soms de dingen zijn die je het meest nodig hebt.", zegt Hart volgens de Christian Post.

"In dit geval heb ik echt het idee dat God mij stilgezet heeft. Als je te snel gaat en teveel dingen doet zie je soms helemaal niet meer welke kant je op gaat. Daardoor zie je de dingen die je eigenlijk hoort te zien niet meer. Maar na dit ongeluk zie ik dingen anders. Ik zie alles in een compleet nieuw perspectief. Neem het leven niet voor lief.", gaat Hart verder.

Hij besluit met het bedanken van zijn fans, familie en vrienden. Om daar aan toe te voegen: "Nog belangrijker: ik ben God dankbaar. Ik ben dankbaar voor het leven en dat ik er nog steeds ben. Ik wil de beste versie van mezelf worden. Ik zie uit naar een geweldig 2020."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.