Nieuws

05 november 2019 door HGJB

HGJB lanceert podcast voor jongeren: ‘JONG’

Op het HGJB-Scholierenweekend lanceerde de HGJB haar podcast ‘JONG’. Dit is een podcast voor jongeren van 13-17 jaar. De jongeren staan tijdens het luisteren stil bij een Bijbelse boodschap die praktisch toepasbaar is in hun leven. Zo hoopt de HGJB jongeren uit de Bijbel te leren en hen te helpen in hun leven met God. De podcast komt wekelijks online op Spotify en op HGJB.nl. Ook is het mogelijk om de podcast via WhatsApp te ontvangen.

JONG
De naam van de podcast, JONG, sluit goed aan bij de doelgroep die de HGJB hoopt te bereiken, namelijk jongeren. Deze naam is ook een afkorting voor ‘jongeren onderweg naar God’. In de podcast houdt een HGJB-jongerenwerker een korte Bijbelstudie aan de hand van een thema. Dit thema wisselt per week, is toepasbaar op het leven van de jongeren en helpt hen om te leven met God.

I Believe
De eerste weken zal de podcast aanhaken op het thema van het HGJB-Scholierenweekend van oktober: I Believe. Er wordt gekeken naar de geloofsbelijdenis en wat deze tekst betekent.

De podcast is te beluisteren via hgjb.nl/jong en via Spotify. Om de podcast via WhatsApp te ontvangen, kan er aangemeld worden via de website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
CIP.nl crowdfundt voor De Hoop. Draag jij bij aan het meubilair, dat nodig aan vervanging toe is?