jezus redt

Nieuws

08 november 2019 door Patrick Simons

Hardloper met 'Jesus saves' krijgt hartaanval en "Jezus" redt hem

Toen Tyler Moon besloot om een hardloopwedstrijd in Minnesota te gaan lopen met de woorden 'Jesus saves' op zijn T-shirt, was dat voornamelijk om de blijde boodschap te verspreiden. Tijdens de hardloopwedstrijd kreeg hij echter een hartaanval en stortte hij op de grond. Hij overleefde het wel.

Op het moment dat Tyler in elkaar zakte en hard met zijn hoofd op de grond viel, liep er een verpleegkundige vlak achter hem. Deze verpleegkundige redde zijn leven met behulp van enkele anderen. Tyler vertelt erover tegen Fox News: "Ik geloof dat God de mensen die hielpen daar op het juiste moment en op de juiste plaats voor Zijn glorie heeft geplaatst."

Het meest bijzondere is misschien nog wel dat de verpleekundige die het leven van Tyler redde, Jesus "Jesse" Bueno heet. De boodschap op het T-shirt van Tyler kwam op deze manier wel heel letterlijk uit én verspreidde zich over de hele wereld. "Toen ik de tekst op het T-shirt plaatste, hoopte ik vooral dat ik de mensen tijdens de wedstrijd zou helpen en de mensen in Minneapolis", vertelt hij. "Ik had geen idee dat het zoveel impact zou gaan hebben over de hele wereld. Dat had ik simpelweg nooit verwacht, maar Gods plannen zijn altijd groter en mooier dan ik überhaupt zou kunnen bedenken."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Start je gratis maand.